Duru buyuyor..

Lilypie Fourth Birthday tickers

20 Ekim 2010 Çarşamba

Zor günler...

Son 1,5 haftadır zor günler geçiriyoruz. 10 ekim pazar günü babam Duru'yu ziyarete gelmişti daha doğrusu annem o hafta sonu feribotlar çalışmadığı için yalovaya gidemeyince babamda ben geleyim hemde duruyu görmüş olurum diyerek pazar günü bize geldi. Çok detaya girmek istemiyorum babam o akşam saat 21:00 civarı kalp krizi belirtileriyle evden çıktı şu gün oldu hala hastanede. Geçtiğimiz çarşamba bypass oldu sonraki 2 gün yoğun bakımda kaldı şimdi durumu çok şükür iyi. Düşününce bizdeyken rahatsızlanması büyük şans, yalovada evde tek başına neler olurdu düşünmesi bile kötü. Şimdi hayırlısıyla taburcu olmasını bekliyoruz. Bu arada annem babamın yanında kalınca Duru'ya geçtiğimiz hafta 2 gün teyzesi baktı. Bu hafta dönüşümlü olarak annem ve ben bakıyoruz.

6 yorum:

  1. Canım çok çok geçmiş olsun! acil şifalar diliyorum! Benim babamda 2 kalp krizi, bir dünya anjyo, bir baloncuk, bir bypass geçirmiş biri olarak çok çok iyi anlıyorum seni.. Dilerim tez zamanda sağlığına kavuşur!!! Rabbim yar ve yardımıcınız olsun!

    YanıtlaSil
  2. çok geçmiş olsun canım allah şifa versin babacığına.

    YanıtlaSil
  3. Çok geçmiş olsun, hemencecik toparlanır inşallah.

    YanıtlaSil
  4. Yasemin çok teşekkürler, babam dün taburcu oldu günden güne iyi olucak diye düşünüyoruz. Senin babanında sağlığı umarım yerindedir. Sıfırlanmış damarlarla uzun ömürleri olsun.

    YanıtlaSil
  5. İnşallah Bahar, çok teşekkürler.

    YanıtlaSil