Duru buyuyor..

Lilypie Fourth Birthday tickers

13 Temmuz 2010 Salı

Florya sosyal tesislerini gezdik

Haziranın son haftası yağmur yağacak denen bir günde florya sosyal tesislerini görmek için yola koyulduk. Hava biraz basık ve sıkıcıydı ama yağmur yağmadı. Bu çok övülen mekanı ailece gezip görmek istedik, daha önce hiç gitmemiştik. Navigasyon sayesinde sorunsuz tesisi bulduk. Deniz ve yeşilliğin bir arada olduğu güzel bir yer. Çocuk parklarıyla dolu. Havaalanına yakın olması nedeniyle 3-4 dk da bir uçak kalkıyor ve çok yakınınızdan geçiyor. İzlemesi oldukça zevkli oluyor.

Gittiğimizde ilk olarak uzun bir süredir deniz görmediğimiz için sahile indik. Minik kuzu bol bol yürüdü, koştu, gelen geçenin yolunu kesip kucaklarına atladı. Başta insanlara doğru yürüyor gel deyip Duru'yu çağırdıklarında hemen kollarını açıp kucaklarına gitmek istiyor. Kimse gelmesini beklemiyor tabi, şaşırıp seviniyorlar, kendini sevdirmesini iyi biliyor.

Tesis büyük bir alan üzerine kurulmuş, biz küçük bir kısmını gezebildik. Duru uykusu geldiğinde bazen direniyor ve bizi çok yoruyor bu direnme yemek sırasında ise kontrol etmekte epey zor oluyor. Bence başarısız olan yemekten sonra evin yolunu tuttuk. Heralde Duru arabaya biner binmez kendini uykuda buldu dememe gerek bile yok :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder