Duru buyuyor..

Lilypie Fourth Birthday tickers

14 Haziran 2010 Pazartesi

İlk kez sobeeeelendik :))

Bahar ve Egemen bizi mimlemiş. Gördüğümde çok şaşırdım bir o kadar da sevindim. Teşekkürler.

Nasıl Giydiriyorsunuz?
Duru'yu annemde, bende çok özenerek giydirmeye çalışıyoruz. Evde genelde tişört, pijama altı bazen şortlu takımlar. Evin civarında yada gezmeye giderken çok rahat olduğu için badi ve tayt giydiriyorum. Bazı özel zamanlarda elbiseler giyiyoruz. Uzun süredir pantolon ve şimdiye kadar hiç etek giydirmedim.

Marka mı ? Pazar mı ? Semt butiği mi? Nerelerden alış veriş yapıyorsunuz bebelere ?
Bu zamana kadar pazardan yada semt butiğinden giysi almadım. 9 aylık olana kadar hep Mothercare'den giyindi genelde 3'lü 2'li şeklinde satılan ürünlerden satın alıyordum. Sonra Zara kids'i keşfettik sezonda 2-3 ürünü ordan alıyorum, özel günlerde giydiriyorum küçülmeye yakın hergüne giydiriyorum. Zandco yine sevdiğimiz ve yeni keşfettiğimiz bir marka, renkleri çok soft ve tarzı hoşumuza gidiyor. Günlük kıyafetlerini Kanz, C&A ve YKM'den.

Haftada 3-5 defa makine döndüren çamaşır canavarlarının cicilerini ütülüyor musunuz?
Ben ütü yapmayı seviyorum. Ütülü kıyafetin duruşunun çok değiştiğini düşünüyorum bu yüzden dışarı çıkarken giydiğimiz tüm kıyafetleri ütülüyorum.

Terlik mi Sandalet mi?
Henüz terlik giyemiyoruz dawgs'larımız var onları giyiyoruz şimdilik. Çok hafif ve rahatlar. Şık bir sandalet arayışındayız. Çorapsız giymede umarım zorun yaşamayız.

Şapka sorun mu ? Nasıl çözüyorsunuz?
Şapka takmaya yeni başladı. Alışma sürecindeyiz. Dışarı çıkarken şapkasını takıyoruz şimdilik çıkarmıyor.

Malum deniz mevsimi açıldı.Mayo kullanıyor musunuz? Öneriler ?
Duru, 3 hafta sonra bir aksilik olmazsa denizle tanışacak geçen yıl çok küçük olduğu için gidememiştik. 2 mayo (mothercare, miss mahliaa) birde tek alt(zara kids) aldım. Resimdeki mayoyu çok severek mothercareden aldım.

Ne olur ne olmaz little swimmers lardan almayı düşünüyorum. Önerileri ancak tatil dönüşü paylaşabilirim. :(

Bende cevaplamak isterlerse Seyhan ve Defne Nil'i , Gül ve Duru'yu mimliyorum.

2 yorum: