Duru buyuyor..

Lilypie Fourth Birthday tickers

28 Şubat 2012 Salı

Sanat atölyesine gidiyoruz...

Duru ile bu yaşına gelene kadar ara ara oyun gruplarına gittik. Hatta daha önce blogta yazmaya fırsat bulamamıştım 3 hafta gibi bir kısa süre Iraz'ın oyun grubuna katılmıştık. Hafta sonları Bostancı'ya gidiyorduk o sıralar 2 yaşına girmek üzereydi. Irazın onlar için hazırladığı oyunları keyifle oynuyorlardı.

Sonra yine bir ara kindyro'ya gitmiştik. Bunlar gerçekten yaşıtlarıyla vakit geçirmesi açısından çok iyi oldu. Şimdilerde ise fırsatlardan aldığım artölye sanat atölyesine gidiyoruz. İlk hafta yaptığımız eserlerin fotolarını eklemek istedim. Duru'nun ilk öğretmeni ordaki Özlem öğretmen oldu. Duru'nun tüm isteklerine cevap vererek onun kalbini kazandı.

Artölye hakkında gözlemlerim çok olumlu, seni bir aktiviteye yönlendiriyorlar ne kadar yapabilirsen o kabul görüyor. Şöyle yapmalısın, böyle olmalı şeklinde bir istekleri yada söylemleri olmuyor. Buda benim çok hoşuma gitti. Yerleri Göktürkte, bize biraz uzak olsada hafta sonları erken saatte trafik sorunu olmadığından rahatça gidebiliyoruz.

Öğretmeni kartona saksı çizdi. Duru onu oldukça iyi bir şekilde kesti. (Makasla kesme çalışmaları 2,5 yaşından beri devam ediyor ve öğretmeni çok iyi olduğunu söyledi. Makasların her zaman ulaşabileceği bir yerde olması çok kez alıştırma yapmasını sağlıyor.) Mor olanlar krapon kağıdı, onları elimizle buruşturup uhu ile sarı yuvarların kenarına yapıştırdık. Yeşil krapon kağıdından yaprak şekilleri kesip yapıştırdık. Sonra simli uhu ve pullarla süsledik.

parmak boyası ile baskı çalışması (sonra pullarla süsledik)

Kil hamurundan kalp tabak(Duru'nun isteği ile kulp eklenmesi yapıldı.)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder