Duru buyuyor..

Lilypie Fourth Birthday tickers

2 Kasım 2010 Salı

Yaman Can'lara gittik...

Hafta sonu Canan ve oğlu Yaman Can'lara misafir olduk. Bu öyle kolay olmadı gerçi uzun adres bulma çabaları sonunda yakın biryerlerde durduk ve Canan bizi ordan aldı. Yoksa aynı yerde dönüp duracaktık. Navigasyon cihazı bizi çıkmaz sokaklara soktu sürekli rota değiştirince bizde kendimiz bulabilir miyiz diye daldık sokaklara ama bulamadık haliyle. Bir bakıma iyi oldu bu sayede Duru araba uyudu sonrasında sıkıntı yaşamadık. Neyse.. Gelelim yeni arkadaşımıza. Yaman Can Duru'dan 1 hafta küçük, çok tatlı, pamuk gibi bir bebek, ayrıca paylaşımcı ve sakin. Birlikte oynama gibi bir durum bu yaşta olmuyor sanırım ikiside bireysel olarak seçtikleri oyuncaklarla oynadılar. Ama birbirlerinin farkındalardı. Duru Yamancan'ın köşesindeki tüm oyuncaklara göz attı. Canan teyzesinin yaptığı birbirinden güzel ve çeşitli yiyeceklerden evden çıkarken doyurduğum için yiyemedi ama Canan'ın eşinin yaptığı enfes profiterolü afiyetle hüpletti. Bu çikolatalı bir ağız olarak fotoğraflarda görünüyor. Lütfiye ve Kadriye teyzeleri çocukları kuklalarla oynattı. Bu arada ikeanın parmak kuklalarına bayıldım Duru'da çok sevdi. Alınmak için listeye eklendi : )
Canan'a teşekkür ediyoruz. Çıktıktan sonra keşke biraz daha yakın otursaydık çocuklar birlikte oynarlardı diye düşündüm. Buda yamancanın blogu. Canan, gelişmeleri burdan takip etmek istiyoruz.

Çıkışta Ufukla yakın bir alışveriş merkezinde buluştuk. AVM'nin hemen girişine Tırtıl koyarak insanları ezilmeye mahkum etmişler. Kaç kişi gördüm tam çarpmak üzereyken kıvrılarak kaçmaya çalışan. Duru görünce es geçmedi tabi 2 tur bindi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder