Duru buyuyor..

Lilypie Fourth Birthday tickers

26 Aralık 2012 Çarşamba

Berrasu Kuzusu...

Montessori grubundan arkadaşımız Ülkü'nün kızı Berrasu kuzusunun hasta olduğunu blogunda okuduğumda benimde içim yandı. Bir anne olarak Ülkü'nün hissettiklerini tahmin edebiliyorum ve destek olmak için elimden geleni yapmaya hazırım. Kahraman Berrasu bu hastalığı yenecek sadece tedavi sürecinde yaşanan zorlukları bir nebze olsun azaltabilirsek çok iyi.  Berrasu şu anda Cerrahpaşada yatıyor. Ve öğrendiğimize göre ordaki çocuk oyun odasının durumu oldukça vahim. Gruptaki arkadaşlar ile Cerrahpaşa Onkoloji ve Hematoloji Bölümündeki Çocuk odası için oyuncak, kitap, resim kağıdı, makas, puzzle, boya kalemleri vb gibi malzemeleri toplayıp göndereceğiz. Hijyen açısından peluş oyuncak istenmiyor ve gönderilecek malzemelerin kullanılmamış olması lazım. Eğer sizde o bölümde yatan çocuklar için bir katkıda bulunmak istiyorsanız lütfen bana duyguocak@gmail.com mail adresinden erişin, gönderim yapabileceğiniz adresi sizinle paylaşacağım.

Birde şu anda onların en ihtiyacı olan şey kan. Bilgiler aşağıdaki gibi.

0RH+ Trombosit vericileri “nuranevren@gmail.com” ‘e mesaj atıp iletişim bilgilerinizi veriyorsunuz ihtiyaç olduğunda aranıyorsunuz Trombist verilmesi birkaç saatlik bir işlem.. Trombosit vericileri kan vermemeli..(Bu verici tablosu düzenli olarak aileye iletiliyor)

Kan verecekler (kan grubu fark etmiyor) Cerrahpaşa kan merkezine gitmeli hafta içi 15:00 hafta sonu akşam 10:00′a kadar açık, kan verme belgesini alıp Cerrahpaşa içindeki Çocuk Onkoloji birimine gidiyorsunuz “Berrasu’nun annesi Ülkü Emeksiz Üstüyıldız’la” görüşeceğim kan belgesini teslim edeceğim dediğinizde Ülkü’ye haber veriyorlar…

Dualarımız Berrasu ile.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder