Duru buyuyor..

Lilypie Fourth Birthday tickers

18 Ağustos 2010 Çarşamba

Duru'nun yeni oyuncakları

Duru son günlerde mutfaktaki tencere, tava, süzgeç başta olmak üzere bütün mutfak araç gereçleri ile oynuyor. (süzgeçleri kafamıza geçiriyoruz, yüzümüze koyup deliklerden bakıyoruz)
Ben mutfakta yemek yaparken oda yerde oynuyor oluyor. Çoğu zaman o kadar dağıtıyor ki salondan tencere, kepçe topluyorum. Durum böyle olunca hafta sonu mothercare de gördüğümüz ELC markalı oyuncakların tencere tava setini aldık. Kapak kapatmayı da çok sevdiği için iyi oldu diye düşünüyorum. Tencerelerimizin içine üzüm koyup karıştırıyoruz bir yandan da yiyoruz.

Genelde biz ne ile uğraşıyorsak çocuklarında ilgileri o yönde oluyor. Beni ütü yaparken gördüğü için ütüyü çok istiyor, yemek yaparken gördüğü için tencere, tavayı. Önceden kumandaya olan benzer ilgi şimdi bunlara karşı var. ELC markasının çok güzel 2 oyuncağını aldık. Ütü ve tencere takımı. Tavsiye ederiz.

Eveeett şimdi. Duru taytını nasıl ütülüyor bakın bakalım.

Duru ütü yapıyor from Duygu Yavuz on Vimeo.

4 yorum:

  1. Aferin Durucum sana, ne güzel de ütülüyorsun öyle :))
    Egemen de bayılıyor bu iki oyuncağa, ama babamız kızıyor onlar kız oyuncağı diye, bizimki de yuvada oynuyor :)

    YanıtlaSil
  2. :) Egemende oyuncaklarıyla ütü yapıp, yemek yapsın. Aynı oyuncaklara ilgi duyan oğlum olsaydı, yine kesin alırdım. Annesine, eşine ev işlerinde yardımcı erkekler görmek istiyorum bu günlerde. :)

    YanıtlaSil
  3. canım ya görüşemessekte gelişmeleri takip ediyorum çok güzel yazıyorsun vede çok güzel resimler gelişmeler ...Duru yuda öpüyorum maşallah çok büyüdüüü canımmm benim
    Sevgiler Nurcan Altuntaş

    YanıtlaSil
  4. Evet canım. Çok özledim sizi, yakın zamanda görüşebilmeyi umuyorum. 6 Eylül haftasında Yalovada olacağım. Bende Berat ve Elifnur'u öpüyorum.

    YanıtlaSil