Duru buyuyor..

Lilypie Fourth Birthday tickers

17 Mayıs 2012 Perşembe

Biz bu hediyeyi çok sevdik :)


Resimde gördüğünüz oyuncak arkadaşım Esra'nın Duru'ya hediyesi. Üzerinde resim olan kartları var ama isterseniz boş kartı ve kalemleri de var onları da kullanabilirsiniz. İstediğiniz çizimi yapıp boyadıktan sonra boncuk yerleştirme tablasının altına koyup şekli boyama yaptığınız renkteki boncuklarla oluşturuyorsunuz. Sonra su koyduğunuz sprey kutusundan suyu boncukları birleştirmek için püskürtüyorsunuz. 15 dk bekledikten sonra alın size çok güzel bir oyuncak. Tekrar tekrar bozup yapılabiliyor. Boncuklar için çekmecesi mevcut buda toplu olmasını kolaşlaştırıyor. Biz çok beğendik Esra teyzeye çok teşekkür ediyoruz.

Yemekçilik oyunu


Bu aralar evcilik tarzındaki oyunlara merakımız çok yoğun yemekçilikte onlardan biri. Malzemeleri kutusundan çıkarıp mutfağımızı oluşturduktan sonra yemeğimizi bir güzel pişirip tabaklara koyup ikram ediyoruz. Daha ne olsun. Yukardaki resimde yumurta kırıyor. Çık çık :)

Boncuk geçirme çalışması


Tuhafiyeden aldığım boncuklar ve bir giysinin etiketinden çıkardığım ipten 2 dk da oyun yaptık. İpin ucunu sivri ve sert olacak şekilde bant ile doladım. Sonra Duru boncukları dizdi. Geriye kolyemizi takıp gezmek kaldı.

Fıstık Çamımız...


Çalıştığım şirketin kadınlar gününde verdiği fıstık çamı tohumunu Duru ile birlikte saksımıza ektik. Duru can suyunu verdi. Tam 1 ay sonra çamımız filizlendi. Toprağın içinden çıkan yeşilliği ilk gördüğümüzde çok sevindik ve şimdilerde epey büyüdü saksısını değiştirmemizi bekliyor. Sürekli suluyor ona gözümüz gibi bakıyoruz.