Duru buyuyor..

Lilypie Fourth Birthday tickers

11 Haziran 2012 Pazartesi

3. yaş günümüz...


Duru'nun 3.yaş gününü biraz geç olsa da 31 Mart tarihinde kutladık. Pastamızı ve kurabiyemizi Le Bakery'den yaptırdık. Bu sene pastamızda şeker hamuru kullanmak istemedim ve çok sade bir pasta seçtim. Beyaz çikolata ve fıstık kaplı bir pasta üzerine sadece küçük bir hello kity figürü. Tam istediğim gibiydi, çok lezzetli ve hafif bir pasta olmuştu. Krem şanti ve krema kullanmadan tamamen doğal ürünlerden yapıyorlar evinize kadar teslim ediyorlar. Şiddetle tavsiye ediyorum. Duru 3. yaş gününde çok mutluydu kuzeni ile oynadılar, pinyata patlattılar, şekeri çikolatayı hiç yemedikleri kadar yediler.


Pinyata için Kadriye ve Jıbid teyzeye çok teşekkür ediyoruz.
Canım kızım nice mutlu yaşlar diliyorum, seni çok seviyoruz.

Baharda polonezköy gezisi..

Çok geriden geliyorum bu yazı aslında 24 Martta gidilmiş gezilmiş bir yere ait. Direk bu güne atlarsam aradakileri kayıt etmediğim için unutacakmışım gibi hissediyorum. Bakalım zamanla aradaki farkı kapatabilecek miyim?

Fırsatlardan almıştım Polonezköy Legend Oteli daha önce şirket toplantısı için gittiğim için biliyordum. Otel çok geniş bir alana yayılmış, yeşillikler içinde ve sessiz. Bana ilk gördüğümde ilginç gelen yanı her yerden hayvanlar çıkabiliyor karşınıza çünkü serbest dolaşıyorlar :) Lamalar, geyik yavrusu, tavşanlar,  tavus kuşları, keçiler, koyunlar bunlar şimdi aklıma gelenler. İlk gittiğimde tamda Duru'ya göre demiştim. 

Otele giriş yapmadan önce bir piknik alanında öğlen yemeği sonrası Duru horozları seyretti ve ata bindi.


Otele giriş yaptıktan sonra babasıyla havuza girdi, tavşanları kovaladı ve geyik yavrusuna dut kurusu verdi. Sonra yorulup bir uyku çektikten sonra akşam yemeğine indik ve sonrasında canlı müzik dilemeye gittik. Müziklere eşlik edip oynadık. Bizim için güzel bir değişiklik olmuştu. Sonrasında 2 arkadaşımda bizim önerimizle gidip burda kaldı. Çok memnun döndüler, bende buraya yazmak ve tavsiyede bulunmak istedim. Biz son gün rezervasyon yaptırdığımız için bungalowlarda kalamadık. Ama öğrendiğime göre onların tavanları cam ve gece boyunca yıldızları izleyebiliyorsunuz.